Dit had niemand verwacht: Elke Clijsters en Jelle Van Damme hebben groot nieuws
PMN
Dit had niemand verwacht: Elke Clijsters en Jelle Van Damme hebben groot nieuws
Foto: Photonews

Er is verrassend nieuws te melden over Elke Clijsters (34) en Jelle Van Damme (35). Dat nieuws raakte gisteren bekend.

Hicham wandelde met zijn dochter Jade en Salim Amin, de nonkel van Jade, over het zebrapad toen plots de truckchauffeur kwam aangereden en ook hen trof. Salim kon als bij wonder nog wegspringen, maar Hicham en Jade werden wel geraakt. Jade overleed ter plaatse in de armen van haar nonkel, haar vader werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Amputatie
De dokters hadden geen andere keuze dan één van Hicham’s benen tot aan zijn knie te amputeren. Intussen is de man weer wakker, maar dat zijn dochtertje dood is, weet hij nog niet.

"Onvoorstelbaar moeilijk moment"
“Hicham zag mij naast het ziekbed staan en reageerde opgelucht toen hij hoorde dat ik geen verwondingen had opgelopen. Maar hij vroeg uiteraard ook meteen naar Jade. “Het was een onvoorstelbaar moeilijk moment”, zegt Salim Amin in Het Nieuwsblad. 

Waarheid
Amin kreeg het niet over zijn lippen om de waarheid te vertellen. “Ik heb hem gezegd dat hij nu op zijn herstel moet focussen. En dat alles wel goed zal komen. Ik ga het hem zeggen als hij er mentaal klaar voor is. Jade zal in ieder geval niet begraven worden zonder haar vader erbij.”

Onvoorstelbaar
“We hopen nu dat het onderzoek correct wordt gevoerd en dat duidelijk wordt waarom die chauffeur niet eens remde toen hij auto's begon te rammen. Voor ons is dat onvoorstelbaar. Maar wat de conclusie ook is, Jade komt er niet door terug.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.