Vol ongeloof na dood van Christophe Lambrecht: "Sprakeloos, dit kunnen we niet vatten"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Christophe Lambrecht is op 48-jarige leeftijd overleden. De presentator van Studio Brussel overleed allicht door een hartfalen.

De plotse dood van Christophe Lambrecht wekt veel ongeloof op. Jan Van Biesen, nethoofd van Studio Brussel, is erg aangeslagen. “Christophe was de meest geliefde mens van heel onze vloer”, laat hij weten in een reactie aan Het Laatste Nieuws.

“Elke dag ging ik bij hem als eerste langs om hem eens vast te nemen. Het was mijn vast ritueel. Christophe was de meest warme persoonlijkheid van ons allemaal. Dat zal iedereen bevestigen. Christophe kon nieuws brengen en radio maken op een onnavolgbare manier. Ik ben sprakeloos. Om het verlies van een heel geliefde mens. En ook om het verlies van de mooiste stem die ooit op StuBru te horen was.”

Studio Brussel reageerde ook al via Twitter. “Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van onze Christophe Lambrecht. Hij werd 48 jaar. We kunnen dit nieuws echt niet vatten. We wensen zijn familie, zijn vrienden en al zijn trouwe luisteraars alle sterkte toe. Rust zacht, lieve vriend.”