VTM

Spanningen achter de schermen bij ‘Liefde Voor Muziek’: “Door wat Milow deed, werden sommige andere artiesten zelfs onzeker”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Het liep tijdens de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’ niet altijd even vlot. Opnieuw doet een medewerker van het programma zijn verhaal.

Een medewerker van het programma zei dat Milow zijn eigen willetjes heeft en daar alles voor moet wijken. En nu zegt ook een collega van hem dat de sfeer niet altijd zo goed was tijdens de opnames door Milow.

“Ik denk ook niet dat er met álle andere artiesten warme vriendschapsbanden worden gesmeed trouwens”, luidt het in Dag Allemaal. “Met de ene klikt het duidelijk al wat beter als met de andere. Z’n dankbaarheid voor sommigen hun inzet is dan ook ver te zoeken. Buiten de camera’s reageerde hij eerder lauw op de covers van z’n nummers. Ook spontaan gesprekken aanknopen met collega’s over wat hen interesseert, zit er vaak niet in.”

“Er zijn wel artiesten die daar erg onzeker van worden. Die mensen moeten we achter de schermen geruststellen: ‘Het ligt niet aan jullie, Milow is nu eenmaal gewoon altijd z’n eigen weg gegaan, zonder compromissen te maken."