Anuna De Wever nodigt hen uit voor deelname aan wereldwijde klitmaatmars: "Zo wordt duidelijk dat iedeen mee moet zijn"
PMN
Anuna De Wever nodigt hen uit voor deelname aan wereldwijde klitmaatmars: "Zo wordt duidelijk dat iedeen mee moet zijn"
Foto: Photonews

Op vrijdag 24 mei, dat is twee dagen voor de verkiezingen, komt er een tweede editie van ‘global strike for future’. Over heel de wereld zullen jongeren dan op straat komen om hun stem te laten horen voor een sociaal en rechtvaardig klimaatbeleid. Dat kondigt Youth for Climate vrijdagavond aan.

Op dit moment zoekt de Nationale Loterij nog steeds naar de winnaar van de speciale trekking van EuroMillions van vrijdag 23 februari 2018, meldt VTM-Nieuws. Die speciale trekking had een jackpot van maar liefst 174 miljoen euro en nog eens gegarandeerd 25 winnaars over de 9 deelnemende landen die elk 1 miljoen euro konden winnen via de ‘My Bonus-code’. Bovendien garandeerde de Nationale Loterij dat er minstens één Belgische winnaar zou zijn.

Uiteindelijk won er niet één Belg, maar wel vier Belgen. Drie winnaars hebben zich al gemeld, maar de vierde dus nog niet. De winsten van de trekkingsspelen van de Nationale Loterij kunnen worden geïnd tot twintig weken, te rekenen vanaf de trekkingsdatum. Het winnend ticket waarover we het hier hebben is dus geldig tot zaterdag 14 juli 2018. 

De winnaar wordt daarom gevraagd zich uiterlijk op vrijdag 13 juli om 16u aan te melden op de zetel van de Nationale Loterij, Belliardstraat 25-33 te 1040 Brussel. Uiteraard kan de winst uitsluitend uitbetaald worden als het origineel spelticket wordt voorgelegd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.