Laura uit 'Temptation Island' is aangevallen op haar straat
PMN
Laura uit 'Temptation Island' is aangevallen op haar straat
Foto: YouTube

Het gaat helemaal de foute kant uit voor Laura uit 'Temptation Island'. Ze krijgt sinds haar deelname aan het programma veel kwetsende commentaren over zich heen.

Fernand Huts, de flamboyante topman van Katoen Natie, sloot in januari een deal met Bart De Pauw. Die moest zijn kunstproject Vossen, een hedendaagse herwerking van de parabel van Reynaert de Vos, vormgeven en audiovisueel uitwerken.

"Het was maar door die hele heisa met de VRT dat ik De Pauw heb kunnen strikken", zegt Huts in Het Nieuwsblad.  “Anders was het ons als particulier nooit gelukt hen te strikken. En kijk nu: het is een win-winsituatie”.

Het hele project kostte zo'n twee miljoen euro. Koeken Troef! leverde onder meer twee films. Een geestige, in Monty Python-stijl, en een informatieve. Die hebben een gemeenschappelijk raakvlak: ze werden beide geregisseerd door Bart De Pauw, die ook twee keer het scenario schreef. In die laaste film speelt Huts ook mee. "Het was een heerlijke ervaring om Bart als regisseur te hebben", gaat de zakenman verder.

"Ik heb over Bart niets negatief te melden, hij ging er heel hard voor. Ik hou me weg van dat conflict. Weet je wie moet oordelen? De mensen die komen kijken naar het project.”

“Ik ben vooral fier dat we een grote inbreng hebben in het voortbestaan van Koeken Troef!, want dat is een geweldig huis met een hoop ­creatief talent”, zegt Huts. ­“Bovendien is het leuker om voor ons te werken dan voor de VRT. (pauzeert) Schrijf er maar bij dat dat laatste een strikt persoonlijke opinie is.” (lacht) 

Meer nieuws

Meer nieuws

.