Laura uit 'Temptation Island' is aangevallen op haar straat

bron: Het Laatste Nieuws/Temptation Gossip
door: PMN
Afbeelding bron: YouTube
Het gaat helemaal de foute kant uit voor Laura uit 'Temptation Island'. Ze krijgt sinds haar deelname aan het programma veel kwetsende commentaren over zich heen.

De kijkers nemen het Laura kwalijk dat ze in 'Temptation Island' elke vorm van verleiding uit de weg gaat. Ze zien haar als een pretbederver. En de haat tegenover Laura blijkt heel groot te zijn.

"Het is nooit leuk om negativiteit over je heen te krijgen. Als het echt van die kleine dingen zijn, dan denk ik: ik zet me erover. Ik laat me niet op mijn kop zitten door mensen die mij niet kennen”, citeert Het Laaste Nieuws haar bij ‘Temptation Gossip’, de Nederlandse variant van ‘Goedele On Top’.
(Lees verder onder de foto)

Aangevallen
Laura zegt in dat programma ook dat ze is aangevallen geweest op straat. "Ze roepen op straat dingen naar me. “Zoals onlangs, toen iemand naar mij toe kwam. Ik was op de fiets en ik was aan het wachten bij het stoplicht toen die persoon tegen mijn achterwiel heeft getrapt. Ik ben gevallen met mijn fiets. Hij heeft erge dingen geroepen. Ik ben zo snel mogelijk overeind gekomen en ben verder naar huis gefietst.”

"Ergens heb ik iets van: het is niet omdat je niet elke avond hard feest, dat je direct saai bent. Je hebt rustige personen en ik ben ook wel een rustiger persoon. Maar ja… Ik wil ook wel zeggen: hoe ik op tv kom, is niet zoals ik echt ben.”