VTM heeft nieuw programma met Sergio Herman en nog een verrassend iemand anders klaar
PMN
VTM heeft nieuw programma met Sergio Herman en nog een verrassend iemand anders klaar
Foto: Medialaan

VTM heeft een nieuw programma klaar. Het is een programma geworden met Sergio Herman (48).

Het leek over en out, maar niets is blijkbaar minder waar. Voor de zoveelste keer hebben Meghan en Kevin besloten om hun relatie een nieuwe kans te geven. Dat blijkt uit de aflevering van vanavond van ‘Temptation Island’, zo weet Het Nieuwsblad.

“Zodra we elkaar terugzagen is dat allemaal … We zijn gewoon hervallen, ik zal het zo zeggen. We waren elke dag bij elkaar en ik dacht: Misschien gaan we weer voor lange tijd samen zijn. Misschien is het voorbestemd en moeten we niet uit elkaar gaan”, zegt Meghan hoopvol.

Opnieuw bedrog
Maar opnieuw liep het fout en opnieuw bedroog Kevin haar. “De tweede keer dat we samen ­waren, na Temptation Island, ben jij weer in de fout gegaan. Je kon het niet laten. Ik meende het, ik dacht echt dat het goed zou komen. Tot je weer seks had met iemand anders. En dan nog met een hippie”, vertelt ze aan Kevin. Waarna ze elkaar weer op de kast ­krijgen.

“Megan is dom en ­naïef”, pikt Kevin in? “Ik blijf daarbij. Ik erger me soms aan Megan, niet normaal. Soms moet ze maar gewoon iets zeggen en ik zou er al van spugen.”

En Kevin, die heeft sinds twee maanden een nieuwe vriendin. Die wil uiteraard niet herkenbaar in beeld."

Meer nieuws

Meer nieuws

.