Philippe Geubels: “Denken ze nu echt dat ik met kak met mijn naam op de muur ga schrijven?”
PMN
Philippe Geubels: “Denken ze  nu echt dat ik met kak met mijn naam op de muur ga schrijven?”
Foto: Photonews

Philippe Geubels is de presentator van de nieuwe quiz ‘Is er een dokter in de zaal?’ Het is een medische quiz geworden en Philippe voelt zich er helemaal in thuis.

Het was de vader die zijn dochter vond in Tienen. Onderzoek heeft uitgewezen dat Julie met geweld om het leven werd gebracht. De precieze doodsoorzaak is niet gekend en is er ook nog niemand aangehouden.

“Ik heb van de naaste familie van Julie opdracht gekregen om me burgerlijke partij te stellen bij de onderzoeksrechter te Leuven en zo het verloop van het strafrechtelijk onderzoek verder op te volgen”, citeert Het Nieuwsblad advocaat Bart Verbelen in een persbericht. “Omwille van het geheim van het onderzoek zal noch de familie, noch ikzelf enige inhoudelijke vraag over het onderzoek beantwoorden.”

De familie doet ook een belangrijke oproep. “Tevens vragen zij aan de media om in de volgende dagen en weken niet meer persoonlijk of rechtstreeks gecontacteerd te worden zodat zij in alle sereniteit afscheid kunnen nemen van Julie en hun verlies kunnen verwerken”, aldus nog de advocaat. “Voor alle verdere contacten en commentaren verwijst de familie uitdrukkelijk naar hun raadsman.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.