Jasmijn Van Hoof en Margot Hallemans mogen van bazen van Familie niet bruin worden op vakantie: "Dit is de reden"
PMN
Jasmijn Van Hoof en Margot Hallemans mogen van bazen van Familie niet bruin worden op vakantie: "Dit is de reden"
Foto: Instagram

Jasmijn Van Hoof en Margot Hallemans zijn met nog twee andere vriendinnen op vakantie in Turkije. Het is er stralend weer maar lekker zonnen zit er voor de twee actrices niet in.

“Ik vind het heel gezellig, maar ik voel mij ook heel alleen”, zei Tanja aan James Cooke. “Ik mis mijn dochtertje Valentina. Dat is zo’n stuk van mij en je kan niet kiezen wanneer die je wilt zien. Je voelt je verloren, machteloos.”

Tanja ziet nog steeds af van de breuk met haar ex Miguel. “Ik voel mij schuldig dat het heel lang duurt om weer bovenop te raken. Valentina voelt ook mijn verdriet. We hebben momentjes gehad dat we samen zitten te huilen.”

“Dan zeg ik tegen haar dat ik haar graag zie en zei zegt dan ook tegen mij. Ze is voor mij het belangrijkste in mijn leven. Ik vind dat verschrikkelijk.”

En blijkbaar heeft Miguel zelfs al gevraagd om opnieuw te beginnen. “Hij stond toen voor mijn deur met die vraag, maar ik kan dat niet. Ik zie hem nog heel graag. Dat was de man van mijn leven. Ik wil niet meer op stap gaan, ik wil niet meer huilen. Ik wil mijn leven terug.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.