Vreselijk voor Rode Duivel Romelu Lukaku: “Zijn vader verbraste het geld en dat is niet eens het ergste”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Romelu Lukaku haalde enkele weken geleden zwaar uit. Op een website vertelde hij dat hij al zijn hele leven met racisme geconfronteerd wordt en dat hij vandaag ook nog altijd in ons land de stempel van Congolese Belg heeft.

Verder zei Romelu Lukaku ook nog dat hij moest opgroeien in een appartement met ratten en aangelengde melk moest drinken. “Dat zijn allemaal flagrante leugens”, reageert sportjournalist Hans Vandeweghe in Dag Allemaal.

“Wellicht zal Romelu al eens een racistisch verwijt hebben gekregen tijdens een jeugdwedstrijd, maar verder is de weg voor alle Lukaku’s hier behoorlijk geplaveid geweest.” 
(Lees verder onder de foto)

Papa Roger
“De enige reden waarom er al eens aangelengde melk op tafel kan gestaan hebben, is omdat papa Roger z’n geld verbraste en nauwelijks omkeek naar z’n gezin. Omdat hij het te druk had met buitenechtelijke activiteiten, nota bene. Dat is algemeen geweten. Trouwens, had het gezin het écht zo moeilijk op financieel vlak?” 

“Broer Jordan heeft nog nooit over zulke zaken geklaagd. En mama Lukaku zegt in elk interview dat haar zonen bij elke Champions League-wedstrijd voor de tv gekluisterd zaten. Als je Romelu moet geloven, wás er zelfs geen televisie in huis. Iemand is hier dus aan het liegen."