Familie-kijkers in de wolken: "Zij moet naar de gevangenis"
PMN
Familie-kijkers in de wolken: "Zij moet naar de gevangenis"
Foto: VTM

Nog een kleine twee maanden en dan is er de grote seizoensfinale van Familie. Alle verhaallijnen van de seizoensfinale zijn nu al in opbouw.

Avicii werd maar 28 jaar. Mensen die nauw samenwerkten met de overleden dj doen allemaal dezelfde vreemde ontdekking. Dat is dat Avicii net zijn leven weer op de rails had.

Er was niets dat er op wees dat hij zelfmoordgedachten zou hebben. “Overal waar hij kwam was het één groot feest. Het was een bijzondere levensstijl”, geeft Mike Einziger, die meeschreef aan de monsterhit ‘Wake me Up’, toe aan Rolling Stone. “Maar het leek er net op dat Tim een balans aan het vinden was. Het evenwicht waar hij zo lang naar op zoek was.”

Nieuwe nummers
Net voor zijn vertrek had Avicii ook nog een gesprek met Joe Janiak, bekend van samenwerkingen met Tove Lo en Ellie Goulding. “Ik merkte wel dat het Tim bloed, zweet en tranen had gekost om zijn leven weer op de rails te krijgen.”

“Maar hij leek terug enthousiast, en dat is net het schokkende. Hij leek helemaal niet op iemand die levensmoe was. Hij zou zelfs terug met mij contact opnemen na zijn trip naar Oman. We zouden aan nieuwe nummers gaan werken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.