Annelien Coorevits grijpt fors in nadat haar 3-jarig zoontje gepest werd: “Ik heb er geen spijt van”
PMN
Annelien Coorevits grijpt fors in nadat haar 3-jarig zoontje gepest werd: “Ik heb er geen spijt van”
Foto: Photonews

Annelien Coorevits lag de voorbije weken onder vuur. Ze had immers kritiek geuit op de kandidaten van Temptation Island, het programma dat ze zelf presenteert.

Dewinter heeft niemand minder dan de Nederlandse politicus Geert Wilders uitgenodigd. Dewinter lonkt naar de Nederlanders die in de havenstad wonen en hoopt die gunstig te stemmen door Wilders uit te nodigen.

"In de stad Antwerpen wonen meer dan 23.000 Nederlanders, die hier vaak al jaren verblijven. Met de komst van Geert Wilders willen wij hen aanspreken. Op die dag zullen we ook een vrouwelijke kandidaat voorstellen", lichtte Filip Dewinter aan Belga toe, zo vernam VTM-Nieuws.

"Wilders is dé belangrijkste politicus van Nederland. Met zijn komst richten we ons speciaal naar zijn landgenoten die aan de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen kunnen deelnemen", voegde hij eraan toe.

De vraag is nu wat burgemeester Bart De Wever (N-VA) zal doen? Wilders heeft ook veel tegenstanders wat het een risicovol bezoek maakt. Eerder was Wilders ook al niet welkom in Molenbeek. Daar wilde hij met de Nederlander een ‘Islamsafari’ houden, maar de burgemeester verbood dat toen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.