Radiopresentatrice Heidi Van Tielen kondigt aan dat ze zwanger is en neemt meteen drastisch besluit
PMN
Radiopresentatrice Heidi Van Tielen kondigt aan dat ze zwanger is en neemt meteen drastisch besluit
Foto: Instagram

Radiopresentatrice Heidi Van Tielen (33) hoor je elke werkdag in de ochtend bij Qmusic. Vandaag had ze groot nieuws te melden.

Maar er is verbertering op komst. Het weekend wordt zelfs weer zomers. Vandaag beginnen we de dag met veel wolkenvelden en plaatselijk nog wat lichte regen in het noorden van het land, weet het KMI.

Bui
Elders is het overwegend droog. In de loop van de dag verschijnen er vanaf de kust opklaringen. Een plaatselijke bui is in de namiddag niet uitgesloten, maar op de meeste plaatsen zal het droog blijven. De maxima liggen tussen 9 en 14 graden bij een meestal matige wind uit west tot zuidwest.

Woensdag
Woensdag blijft ook zo goed als droog. Aan de kust kan er ‘s avonds wel een bui vallen. De maxima liggen tussen 13 à 14 graden in de Ardennen, rond 16 of 17 graden in het centrum van het land en tot 18 of 19 graden in de Kempen. Er staat een matige tot soms vrij krachtige zuidwestelijke wind, met rukwinden tot 40 of 50 km/u. 

Weekend
Vrijdag wordt een droge dag met afwisselend wolken en opklaringen. Het wordt geleidelijk zachter, met maxima rond 15 graden in de Ardennen en tot 18 of 19 graden in het binnenland

Het is de aanzet naar het weekend dat zonnig en warm wordt. Vanaf zondag bestaat er evenwel een kans op een lokale (onweers-)bui. De maxima variëren van 20 tot 25 graden, bij een meestal zwakke noordoostelijke wind.

Meer nieuws

Meer nieuws

.