Vriend van Tanja Dexters heeft het er moeilijk mee: “Voor hem is het wel wennen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters krijgt nu al meer dan een maand lang een mediastorm over zich heen. Er was het ongeluk met vluchtmisdrijf en nu zijn er weer berichten dat het luxueus appartement waar ze mocht wonen, heeft achtergelaten als een stort.

Tanja Dexters blijft opvallend rustig en positief over de hele zaak. “Je kent mij, hé. Ik ben intussen al een en ander gewoon. Ik weet dat sommige mensen uit zijn op pure sensatie en niets liever doen dan dag in dag uit reageren op alles wat er gebeurt”, zegt Tanja in TV-Story. 

“Als ik morgen ambassadrice word van Unicef, zal ik ook kritiek krijgen, ook al gaat het dan om een goed doel. Ik trek mij dat niet meer aan. Voor mijn vriend Michaël is zo’n mediastorm wel wennen. Hij vond het heel erg, ook omdat hij bezorgd is om de invloed op zijn zaak en zijn klanten.” 

“Ik heb hem al gezegd dat hij zich niet mag laten beïnvloeden door gefrustreerde mensen die op alles en iedereen negatief reageren. In ons dagelijks leven voelen we hoe mensen echt over ons denken, en iedereen ziet ons graag komen. Op straat, op het strand, op de luchthaven… Iedereen is sympathiek tegen ons. En dat is toch wat telt?"