VTM

“Die kreet van Bart Kaëll hebben ze uit ‘Liefde Voor Muziek’ geknipt”

bron: Humo
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Liefde Voor Muziek’. Dan staan de songs van Ilse Delange op het programma.

Musicoloog Youri Van Noten was bij de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’. “Bart Kaëll bezorgde met verschillende songs zijn collega’s kippenvel, waaronder met een cover van Milow”, zegt Your in Humo. “In de aflevering van vorige week werd er wel een opvallend moment geknipt.”

“Een kippenvelmoment zorgt ook voor een aparte belichting. Bij foute lichtinval lijkt dat algauw op mazelen op windpokken. Als daarover ook nog tranen gaan vloeien, lijkt het alsof je hevig begint te zweten. Als een rund, zeg maar. Gelukkig zijn daar heel wat ervaren artiesten aanwezig. Milow zag het gevaar bijvoorbeeld onmiddellijk.”

“Hij wist dat hij er een draai aan moest geven want anders moest die belichting weer aangepast worden. ‘Bart Kaëll’, zei hij. ‘Jouw versie was was broeierig en hitsig. Fantastisch! Proficiat!’ Bart Kaëll begreep niet meteen wat er aan de hand was. Hij riep ontgoocheld: ‘Oei! Dat was niet de bedoeling, ik wou emotioneel naar het hart gaan, én tot op het bot!’ Die kreet hebben ze er natuurlijk uitgeknipt."