Jasmijn Van Hoof is met deze bekende collega uit 'Familie' op vakantie vertrokken
PMN
Jasmijn Van Hoof is met deze bekende collega uit 'Familie' op vakantie vertrokken
Foto: Medialaan

Vandaag is er ook voor de acteurs van Familie een nieuwe werkweek begonnen. Voor bijna iedereen, niet voor Jasmijn Van Hoof en een collega. Zij zijn samen op reis vertrokken.

De Russische Elena kampt met financiële problemen door haar echtscheiding. Voor haar twee kinderen Hadizha en Suleiman zorgen ging niet meer. Ze besloot dan maar om drastisch in te grijpen en deed iets verschrikkelijks met haar twee kinderen.

Ze wurgde haar twee kinderen. Daarna reed ze naar een bezinestation om een vloeistof te kopen. De dag nadien goot ze in een verlaten pakhuis de vloeistof over de lijkjes en stak ze in brand. De lichamen waren zo verbrand dat er nog maar één been van overbleef. Voor de brandweer was het onmogelijk om te achterhalen wie die twee kinderen waren.

Gelukkig had enkele buurtbewoners de auto van Elena opgemerkt. Ze namen meteen contact op met de politie. De vrouw zit nu in de cel. “Ik kon niet meer voor mijn kinderen zorgen”, zei ze. “Maar ik heb veel spijt van wat ik gedaan heb. Na de scheiding van mijn had ik niets meer.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.