Hanne Verbruggen onthult haar plan: "Dit ga ik doen als K3 stopt"

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Hanne Verbruggen heeft er een drukke periode met K3 opzitten. Tijdens de paasvakantie moesten ze meermaals per dag optreden voor het 20-jarig bestaan van de groep.

Vorig jaar maakte Hanne Verbruggen ook beken dat haar vriend Jorn haar ten huwelijk heeft gevraagd. Het K3-tje heeft ook een droom in die richting. "Ik zou heel graag een weddingplanner worden mocht het niet meer lukken bij K3", legt Hanne uit bij Showbizzsite.

"Dat is creatief en dan er is nog dat element van stress, wat we ook hebben bij K3. Ik zou dat wel missen mocht dat wegvallen. Misschien ga ik wel een opleiding volgen en mag ik op termijn mensen hun huwelijksdag organiseren. Maar ik zal al proberen met mijn eigen huwelijk."

"Het is toch mijn eigen trouw, dat hoeft toch niet zo perfect te zijn. Weddingplanner zijn lijkt mij wel iets leuks om mee bezig te zijn. Ik wil dat op mijn gemak doen. Voor mijn eigen huwelijk heb ik wel al eens gekeken op Pintrest en dingen gevonden die ik mooi vond. Maar meer dan dat heb ik eigenlijk nog niet gedaan."