'Seizoensfinale van Familie speelt zich ook af in dit ver land'

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Terwijl wij vol ongeduld wachten op de seizoensfinale, zijn ze in op de set van Familie al bezig met de opnames voor volgend seizoen. Er zijn nog heel wat vragen over die seizoensfinale.

Kürt Rogiers liet een paar weken geleden al weten dat er opnieuw opnames gebeurd zijn in het buitenland. Volgens Showbizzsite gingen die opnames door in Afrika.

Showbizzsite leidt dit af uit een oproep van de makers van Familie. 'Want toeval of niet, de makers van Familie zijn momenteel op zoek naar verschillende Afrikaanse dames die kunnen figureren voor scènes die zich op een luchthaven afspelen. Het gaat om opnames die binnenkort op de luchthaven van Zaventem zullen plaatsvinden.'

Luchthaven Zaventem
'De makers van Familie zoeken meerdere personen om te figureren aan de balie van de luchthaven maar nog opvallender is dat men ook een gezin van Afrikaanse origine zoekt. De gezinsleden moeten tussen 7 en 45 jaar jong zijn', staat er te lezen.

Een mogelijke piste is dat enkele personages naar Afrika vertrekken en een gezin mee terug naar huis brengen. Wie en waarom is niet duidelijk.

Tags familie vtm