Tanja Dexters bijt op haar lippen: “Ik kan daar nochtans een serieus boekje over opendoen”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters kan een beetje rust in haar leven momenteel goed gebruiken. Ze ligt na het ongeval dat haar vriend Michaël veroorzaakte, stevig onder vuur.

De beschuldigingen aan het adres van Tanja Dexters en haar vriend zijn ook niet mis. Vluchtmisdrijf, overdreven snelheid, scheldtirades, bedreigingen. Momenteel doen de wildste verhalen de ronde. Tanja en haar vriend veroorzaakte een ongeval op de E313. Ze werden door vrienden opgepikt nog voor de politie ter plaatse was. Luk Alloo was immers onderweg met een cameraploeg voor het programma ‘Alloo bij de wegpolitie’.

Tanja en haar vriend wilden absoluut niet op tv komen na het ongeval. Gelukkig voor Tanja zat ze in de passagierszetel en kan ze niet aansprakelijk gesteld worden voor het ongeval. Ook op de sociale media kreeg Tanja de volle lading. “Maar ik reageer daar wijselijk niet op”, zegt ze in TV-Story.

“De afgelopen weken zijn in de pers eenzijdige berichten vol leugens verschenen. Ik kan een serieus boekje opendoen over die bewuste avond en zaken vertellen die het tegendeel bewijzen wat er nu allemaal beweerd wordt. Maar zolang het onderzoek loopt, doe ik dat niet. Het is aan de rechter om een oordeel te vellen."