Francesca Vanthielen heeft na vijf jaar nieuw tv-programma beet en volgt Lynn Wesenbeek op
PMN
Francesca Vanthielen heeft na vijf jaar nieuw tv-programma beet en volgt Lynn Wesenbeek op
Foto: Photonews

Vijf jaar geleden werd Francesca Vanthielen ontslagen bij VTM. De 46-jarige presentatrice maakt nu haar comeback op het grote scherm.

Al ging het voor Niels niet altijd even vlot. Hij heeft moeten vechten voor zijn plaatsje in showbizzland. "Als ik eraan terugdenk, kan ik alleen maar héél tevreden zijn”, reageert Niels in Dag Allemaal. “Hoe ik bij Ketnet de kans kreeg om te groeien bijvoorbeeld. VTM volgde al vrij snel.” 

“Hoe dat juist verlopen is? Ze vroegen me om eens langs te komen. Ik zette me neer, en zonder een woord te zeggen werd me een dvd getoond van drie minuten lang. Met stukjes van allerlei shows. En aan het einde klonk het: `Wat denk je? Zou je dat willen doen?' Ik was toen 24. Twee maanden later zou ik m'n eerste liveshow gaan presenteren, voor 1 miljoen kijkers. Dat was `Dansdate'.”

Ik heb wel keihard gewerkt om te staan waar ik nu sta. Omdat ik me goed genoeg herinner hoe ik me voelde toen ik op m'n achttiende te horen kreeg dat ik niet geslaagd was voor het toelatingsexamen aan het conservatorium.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.