Lindsay neemt opmerkelijk initiatief: “Het is van mijn dochtertje Lisa-Marie, maar we hebben het niet meer nodig”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op 4 mei is er de boekvoorstelling van Lindsay. De zangeres schreef een boek over haar zwangerschap. Ze werd immers zwanger via IVF.

De boekpresentatie gaat door op het kasteeldomein De Cellen. Lindsay nodigt ook al haar fans uit. Er zal dan ook een pop-up store zijn. Daar zal men kleren verkopen van haar dochtertje Lisa-Marie.

Lisa-Marie is ondertussen 16 maanden, wat wil zeggen dat heel wat baby- en kinderkleertjes voor haar te klein zijn geworden. Haar baby- en kinderkleertjes bieden we te koop aan in mijn pop-up store, én de opbrengsten worden doorgestort naar ‘Vriend voor een nieuw leven’ wat ondersteund wordt door het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde”, licht Lindsay toe bij Showbizzsite.

“Met die centen worden vruchtbaarheidsonderzoeken en andere projecten verder gefinancierd. Ook een deel van de boekopbrengsten worden doorgestort naar dit fonds. Als ik op deze manier de problematiek onder de aandacht kan brengen én verder onderzoek en behandeling voor lotgenoten kan ondersteunen, is mijn missie geslaagd."

Tags lindsay