“Niemand zit hier nog op Josje te wachten, haar carrière is voorbij”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Josje Huisman heeft met ‘Laat ze maar’ een nieuwe single uit. Hopelijk voor haar zal het nummer ook opgepikt worden door de radiostations.

Josje Huisman overweegt ook een verhuis naar Nederland. Ze wil in de buurt van haar familie gaan wonen. Voor haar carrière is een verhuis naar Nederland minder goed. “Josje is niet meer populair in Nederland”, vertelt journalist Harry Nijen Twilhaar van de Nederlandse krant ‘De Telegraaf’ aan TV-Familie.

“Sinds ze weg is bij K3 is ze bij ons op het achterplan beland. Net als in Vlaanderen was ‘Gasolina’ ook in Nederland een gigantische flop, trouwens. Het geloof in Josje als artieste is een beetje weg. Ze stelt bij ons nog maar bitter weinig voor.”

De journalist ziet het somber in voor Josje. “Ik denk dat haar carrière, wat Nederland betreft, zowat voorbij is”, gaat de Hollandse journalist verder. “Ik verwacht dat onze radiostations ook die nieuwe single van Josje niet zullen draaien. Weet je, in Vlaanderen hebben die ex-K3-zangeressen nog een zekere status, hé. Nou, da’s bij Josje hier helemaal niet het geval. Hier is ze haar sterrenstatus al lang kwijt. Er zit dan ook haast niemand op nieuwe muziek van Josje te wachten."