Jonas Van Geel verklapt het geslacht van de baby en geeft ook datum wanneer hij papa zal worden
PMN
Jonas Van Geel verklapt het geslacht van de baby en geeft ook datum wanneer hij papa zal worden
Foto: Instagram

Jonas Van Geel en Evelien Bosmans verwachten hun eerste kindje samen. De presentator heeft nu ook verklapt wat het geslacht van de de baby wordt.

Tim werd dood aangetroffen in Oman waar hij op vakantie was. Bijna een week na zijn dood is het nog steeds niet duidelijk wat de doodsoorzaak is.

"Ik ben geschrokken van de dood van Avicii", zegt zijn collega Fedde Le Grand in 'Gert Late Night'. "Het ging een tijd zeer slecht met hem. Tim had veel lichamelijke klachten door overmatig drankgebruik. Hij had continu pijn en last van de druk. Op een bepaald moment was hij zo mager, dat hij nog maar een schim was van zichzelf."

"Maar toen besloot hij om te stoppen met toeren en sindsdien had ik de indruk dat het beter ging met hem. Het is heel moeilijk om te zeggen wat de doodsoorzaak kan zijn. Kwaad opzet wordt al uitgesloten. Dan denk ik dat hij gestorven is door de medicatie, maar ook zelfmoord sluit ik niet uit."

"Avicii verdiende op een bepaald moment 20 miljoen euro per jaar. Je verdient als dj veel geld door op grote festivals te staan. Je zag bij Avicii dat hij nooit dj is geworden om het geld. Hij wilde gewoon dat mensen zijn muziek leuk vonden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.