“Het zal mij niet verwonderen mocht Studio 100 nog dit besluit nemen over Samson en Gert, het zal tot nog meer shows leiden”
PMN

Studio 100 heeft nog steeds geen definitief besluit genomen over hoe het nu verder moet met Samson en Gert. Het is ook nog niet duidelijk wanneer dat definitief besluit er nu komt.

De vrouw uit Manchester lag in coma nadat er brand was uitgebroken in haar woning. In totaal lag ze vier maanden in coma.

Toen ze wakker werd, kreeg ze dramatisch nieuws te horen. Niemand van de vier kinderen had de brand overleefd. Demi (14), Brandon (8), Lacie (7) en Lia (3) zijn allemaal ter plaatse gestorven. De brandweer probeerde hen nog uit het huis te redden, maar raakten niet tijdig tot bij de kinderen.

Begrafenis
Terwijl Michelle in het ziekenhuis lag, betaalden de grootouders de begrafenis van de vier kinderen. Het werd een prachtige uitvaartplechtigheid voor de kinderen.

Uit onderzoek is gebleken dat de brand is aangestoken. Vier mannen moesten zich verantwoorden voor de rechter, maar alle vier ontkennen ze iets met de brand te maken te hebben.

Meer nieuws

Meer nieuws

.