Annelien Coorevits zet iedereen op zijn plaats: “Zoiets kan je gewoon niet verzinnen”
PMN
Annelien Coorevits zet iedereen op zijn plaats: “Zoiets kan je gewoon niet verzinnen”
Foto: Photonews

Annelien Coorevits hoopt dat er nog een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ komt. Het huidige seizoen kent nochtans tegenvallende kijkcijfers.

Het huwelijk zal doorgaan op 14 juni 2019. “Ik zat niet op een aanzoek te wachten, maar het is wel een droom die uitkomt”, vertelt Amanda in TV-Familie. “Wij waren op citytrip in New York. Daar heeft Sven me op valentijn dé vraag gesteld.” 

“We hadden de metro genomen naar een kiezelstrandje naast de Brooklyn Bridge. Daar heb je een supermooi uitzicht op de skyline. Toen we uit de metro stapten, moest ik mijn ogen toeknijpen, waarop Sven me naar dat strandje leidde.”

“Toen ik mijn ogen opende zat Sven op één knie en vroeg hij mij ten huwelijk. 'k Heb direct ja gezegd. En daarna was ik zo in extase dat ik drie kwartier aan een stuk gelachen heb. Sven dacht even dat ik hem aan het uitlachen was.”

En mogen we dan snel ook een kindje verwachten? “Oei nee. Er zijn plannen om een zaak op te starten. Laat ons nog maar wat van 't leven genieten. Daarna kunnen we ons kindje meer dan ooit alles geven”, besluit Amanda.

Meer nieuws

Meer nieuws

.