VTM-journalist Faroek Özgünes: “Ik sta er op dat we dit telkens samen met het gezin doen”
PMN
VTM-journalist Faroek Özgünes: “Ik sta er op dat we dit telkens samen met het gezin doen”
Foto: Medialaan

Faroek Özgünes is de misdaad - en terreurexpert bij VTM-Nieuws. Vervelen doet hij zich dus niet op de nieuwsredactie.

De wereld reageert geschokt op het overlijden van de 28-jarige Tim Bergling, die we beter kennen als Avicii. Hij overleed vorige vrijdag in Oman.

Het Canadees model Racquel Bettencourt was een jaar samen met de wereldberoemde dj. Ze nam op Instagram afscheid met erg ontroerende woorden.

"Mijn hart is gebroken”, schrijft Racquel. “Tim, het voelt alsof het gisteren was dat we zo onafscheidelijk waren. We hebben gepraat en we lachten tot de zon weer opkwam. Het was wij tegen de rest van der wereld. Het zijn herinneringen die ik de rest van mijn leven zal meedragen.”

“Ondanks al onze ups en downs, wilde ik niets liever dat je gelukkig en gezond was. Ik wilde er voor je zijn bij elke nieuwe stap die je zette in het leven. We hadden iets om naar uit te kijken, maar het universum had andere plannen met ons.”

Avicii had veel gezondheidsproblemen door het harde werken. Hij besloot op een bepaald moment om te stoppen met toeren. “Ik weet dat je alles gedaan hebt wat je kon”, gaat Racquel verder. “Bedankt dat je me hebt geleerd hebt wat echte liefde is.”

“Je bent veel te vroeg gestorven. Je was zo speciaal en slim. Ik zal onze momenten voor altijd koesteren. Tim, ik wil dat je weet dat ik altijd van je ben blijven houden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.