Phaedra Hoste neemt drastisch besluit na alle lelijke dingen die ze naar hoofd geslingerd kreeg
PMN
Phaedra Hoste neemt drastisch besluit na alle lelijke dingen die ze naar hoofd geslingerd kreeg
Foto: Photonews

Phaedra Hoste moest onlangs een hartoperatie ondergaan. Het gaat nu weer veel beter met haar.

Koning Albert (82) moest afgelopen week enkele onderzoeken ondergaan aan zijn hart. Hij zal binnenkort opnieuw naar het ziekenhuis moeten voor een operatie.

En nu heeft Delphine Boël nog meer slecht nieuws voor hem. Zij wil absoluut bewijzen dat Albert haar vader is. Een jaar geleden kreeg Delphine Boël ongelijk van de Brusselse familierechtbank. Ze wilde erkend worden als de wettelijke dochter van koning Albert II, die van 1966 tot 1984 een relatie had met haar moeder. Puur juridisch is Jacques Boël haar vader, want die heeft haar ook opgevoed.

Je kan in ons land maar één vader hebben. Dat hoeft niet noodzakelijk je biologische vader te zijn, maar in dit geval oordeelde de rechter van wel. Delphine Boël tekende meteen beroep aan tegen dat vonnis. Morgen zal er louter een procesdatum gezocht worden.

De eigenlijke behandeling kan nog maanden of zelfs jaren duren, omdat de gerechtelijke achterstand in Brussel groot is. De advocaten van Delphine zullen wel nieuwe DNA-testen vragen van koning Albert en Jacques Boël.

Meer nieuws

Meer nieuws

.