“Voor die datum zal Meghan Markle zeker bevallen”
PMN
“Voor die datum zal Meghan Markle zeker bevallen”
Foto: Photonews

De vraag die elke royaltyfan zich stelt is wanneer de 37-jarige Meghan Markle zal bevallen. De Britse royaltykenners zeggen intussen dat ze een datum hebben.

“Ik had zoveel verdriet nadien, verschrikkelijk! En ik vind dat zelfs nu, bijna drie jaar later, nog áltijd keispijtig”, zegt Jasmine in TV-Story. 

“Als ik Hanne, Klaasje en Marthe bezig zie, zou ik dat ook wel willen (glimlacht). Het is misschien onnozel dat ik daar nog zoveel mee bezig ben, maar ik ben nu eenmaal een heel gevoelig persoon. Nadien heb ik ook nog deelgenomen aan The Voice van Vlaanderen, maar ook daar moest ik net voor de Blind Auditions naar huis.”

“Ik vind het gewoon fantastisch als je mensen kunt raken met muziek. Ik vind het geweldig als ik liedjes van K3 zing en de kinderen dan blij zie kijken. Als juf voel ik dat ook in de klas."

"Over dát gevoel gaat het, niet over zomaar in de belangstelling willen staan. Als ik met mijn vriendinnen op stap ga, ben ik altijd de zotte doos. Niet om op te vallen, hé. Ik ben gewoon zo.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.