“Als ik zag hoe eerbiedig Paul Severs was, wat een verschil met die andere ego’s”
PMN
“Als ik zag hoe eerbiedig Paul Severs was, wat een verschil met die andere ego’s”
Foto: Photonews

Dinsdag er is de begrafenis van Paul Severs. Er wordt heel wat volk verwacht.

De kist werd naar binnen gedragen door zijn ploegmaats van Veranda’s Willems-Crelan, terwijl buiten aan de kerk de plechtigheid druk werd gevolgd op een groot scherm, schrijft Het Nieuwsblad. Er werd ook een compilatie getoond van de mooiste momenten van Michael Goolaerts op de fiets.

Jan is een trouwe supporter en voor hem Goolaerts zijn groot voorbeeld. Hij las ook een tekst voor in de kerk. “Michael was een crème van een gast, super beleefd en hij had altijd een glimlach klaar voor iedereen. Hij was een groot kampioen, als renner maar ook als mens. Je bent van de Hel van het Noorden naar de hemel gereden.”

Manager Jef van den Bosch wilde ook nog iets kwijt. “We merken dat heel veel mensen afscheid willen nemen van Michael. Daarom is beslist dat we een groot scherm aan de kerk gaan zetten."

"Een ploeg van de VRT die de uitzendingen van de eucharistie op zondag verzorgt, zal voor de beelden zorgen. Zo moet niemand iets missen, ook als de kerk vol zou zitten. Iedereen zal wel de kans krijgen om hem in de kerk te gaan groeten, ook de mensen die buiten staan”.

Meer nieuws

Meer nieuws

.