Sergio Herman moet in therapie: "Ik kan plots in huilen uitbarsten en ik heb angstaanvallen"
PMN
Sergio Herman moet in therapie: "Ik kan plots in huilen uitbarsten en ik heb angstaanvallen"
Foto: Photonews

Sergio Herman zit momenteel in therapie. De populaire tv-kok kampt met angstaanvallen. De angstaanvallen komen er na een zeer zware periode voor Sergio nadat hij zowel zijn vader als zijn kindje verloor.

Anke Van dermeersch (45) heeft een boek geschreven. In dat boek schrijft de ex-miss België dat Open VLD-politicus Herman De Croo (80) haar wilde koppelen aan prins Laurent (54).

“Kort nadat ik mijn studies had afgerond - ik was toen nog niet getrouwd - werd ik door Herman De Croo geïnviteerd op z'n kantoor in Brussel. Ik dacht dat de VLD me wilde opvrijen, en dat klopte ook. Maar tot mijn verbazing was er ook iemand aanwezig die een oogje op me had. Laurent dus”, vertelt Anke in Dag Allemaal.

Rok
“Hij was charmant en grappig en haalde z'n beste Nederlands boven. Het gesprek ging snel over de lengte van mijn rok. 't Was de periode dat ik in de clinch lag met de Orde van Advocaten door de minirokken die ik droeg. Laurent vond dat grappig. Hij sloofde zich uit voor mj en dat was best lief en aandoenlijk.”

“De prins vroeg mijn gsm-nummer, maar ik liet hem verstaan dat ik daar niet van gediend was. Vrouwen in het Westen trouwen uit liefde, hé.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.