Gert Verhulst en James Cooke moeten hun plan afblazen: “We zijn te laat”
PMN
Gert Verhulst en James Cooke moeten hun plan afblazen: “We zijn te laat”
Foto: Photonews

Gert Verhulst en James Cooke hadden groot nieuws. Ze begonnen hun eigen politieke partij.

De twee tieners zijn sinds zaterdagochtend spoorloos verdwenen. De politie en Child Focus hebben geen flauw idee waar de twee zich zouden kunnen bevinden.

Ze verlieten vermoedelijk zaterdagochtend rond 4 uur de woning in de Zuybroekstraat. Yonah Buerms is 15 jaar oud en 1,82 meter groot. Hij is normaal gebouwd en heeft blauw-groene ogen en donkerbruin halflang haar met krullen. Op het moment van de verdwijning droeg hij vermoedelijk een donkergrijze trainingsbroek, bruine schoenen en een blauw katoenen jasje.

Nathalie De Smet is 16 jaar en 1,70 meter groot. Ze is mager en heeft bruine ogen en donkerbruin haar in een carré geknipt met froufrou. Ze droeg een paars slaapkleed, wit/blauwe schoenen en een blauwe jas.

De politie doet nu een dringende oproep. Het roept de tieners op om contact op te nemen om op zijn minst hun familie gerust te stellen. Als u Yonah en/of Nathalie heeft gezien, of u weet waar zij zich bevinden, dan vragen de speurders contact met hen op te nemen. Dat kan via het gratis nummer 0800/30.300.

Meer nieuws

Meer nieuws

.