Annelien Coorevits over saaie ‘Temptation Island’: “Jullie gaan nog verrast zijn door het einde”
PMN
Annelien Coorevits over saaie ‘Temptation Island’: “Jullie gaan nog verrast zijn door het einde”
Foto: Photonews

Annelien Coorevits is de presentatrice van ‘Temptation Island’. De kijkcijfers van het programma liggen lager dan de voorbije jaren.

De oprichter van de partij Islam zorgt nu opnieuw voor commotie. Ahrouch was zondagmiddag aanwezig in het debatprogramma ‘C’est pas tous les jours dimanche’ op RTL.

De man weigerde door een vrouw geschminkt te worden. Ook tijdens de uitzending bleef de partijleider bij zijn principes en weigerde hij de vrouwelijke gasten aan te kijken.

Schrijfster Emmanuelle Praet was ook aanwezig en spreekt van een gespannen sfeer. “Redouane Ahrouch heeft me zelfs niet begroet. Ik voel me gechoqueerd door zijn gedrag. Het is vreselijk en vernederend. Maar wat me echt beangstigt, is dat het voor hem geen spelletje is.”

Abdelhay Bakkali Tahiri, vice-voorzitter van de Islam-partij, kan de commotie niet begrijpen. “Ik ben verbaasd dat men het debat herleidt tot een handdruk en een blik. We leven toch in een democratie waarin de vrijheid van meningsuiting van toepassing is. Het is jammer dat men het debat zelf vergeten is. We zijn niet uitgenodigd om handen te schudden en naar mensen te kijken, maar om met hen te debatteren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.