James Cooke en zijn vriend Dorian nemen belangrijke beslissing in hun privé-leven
PMN
James Cooke en zijn vriend Dorian nemen belangrijke beslissing in hun privé-leven
Foto: Photonews

Vanaf maandag logeert James Cooke weer met zijn vriend Gert Verhulst op diens boot Evanna. Dan weet je dat we beginnen aan een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’.

En afgelopen nacht heeft de Brusselse politie een man doodgeschoten. Dat gebeurde in Notelaarstraat. 

De oproep bij de politie Brussel Hoofdstad Elsene kwam zondag omstreeks 22 uur binnen via een bewoner van een appartementsgebouw in de Notelaarstraat, schrijft Het Nieuwsblad. Een man zou bewoners op een dreigende toon aangemaand hebben het gebouw te verlaten.

Toen de politie ter plaatse was, kwam de verdachte al op de agenten afgelopen met een mes in zijn handen. De politie stelde de buurtbewoners in veiligheid. Intussen werd er een veiligheidszone ingesteld en kwam ook de AOB (Anti-overval brigade) ter plaatse.

Schot
De AOB verzocht de man meermaals zijn mes neer te leggen en gebruikte tevergeefs traangas en een luchtdrukgeweer om hem af te schrikken. Wanneer de man een agent van de AOB probeerde neer te steken, werd een schot afgevuurd. De man kon daarna overmesteerd worden.

De man is een uur later overleden in het ziekenhuis. Volgens de oom van de verdachte kampte de man met psychische problemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.