‘Koning Filip komt graag in Spanje want hij heeft daar met Adriana nog een liefje gehad’
PMN
‘Koning Filip komt graag in Spanje want hij heeft daar met Adriana nog een liefje gehad’
Foto: Photonews

Koning Filip en koningin Mathilde maken een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Het begint een jaarlijkse traditie te worden bij hen.

Het ongeval gebeurde in een smalle, bochtige weg ten noorden van Wales. Danny en Agnes waren er op motorvakantie met hun zoon, diens vriendin en nog twee andere vrienden. In de buurt van Denbigh liep het mis.

Uitgeweken
Danny week plots uit naar rechts en reed frontaal in op een Ford Focus. De klap was enorm. Het koppel was op slag dood. “We zijn er kapot van. Danny was zo'n geweldige kerel”, zegt schoonbroer Rudy in Het Nieuwsblad.

"Geweldige kerel"
“Ik had Danny maandag nog aan de aan telefoon. Zoals steeds zeiden we dat hij voorzichtig moest zijn. Maar dat hoefde eigenlijk niet. Hij was een voorzichtige chauffeur. Woensdag had hij nog naar zijn mama gebeld, die 86 jaar oud is. Zij heeft het erg zwaar nu.”

Hartaanval?
Het is nog niet duidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren. “Heeft Danny een hartaanval gekregen waardoor hij plots uitweek? We weten het niet. Dat hij verstrooid was omdat ze er links rijden, geloof ik niet. Hij was daar al een halve week en had al vele trips naar de Britse eilanden gemaakt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.