Het is vandaag een heel speciale dag voor charmezanger Yves Segers
PMN
Het is vandaag een heel speciale dag voor charmezanger Yves Segers
Foto: Photonews

Yves Segers raakte begin jaren 90 bekend met zijn groep Toast. Ze hadden destijds een grote hit met ‘Ik schreeuw het van de daken’.

De partij Islam wil mannen en vrouwen gescheiden houden op de bus. Volgens hen krijgen ze te veel klachten van vrouwen die worden lastiggevallen op de bus. “Mannen en vrouwen worden toch ook gescheiden op de toiletten”, verdedigde de partij zijn standpunt.

Volgens Abou Jahjah zal de partij Islam nog groter worden in België. Jajah richtte met Be.One zijn eigen partij op.” Jeremy Corbyn (Labour) heeft in Groot-Brittannië ook voorgesteld om gescheiden bussen in te voeren om seksueel geweld te voorkomen”, reageert Jajah in De Zondag. 

“Ik vind dat geen goed idee, maar dat houdt niet per definitie in dat je ongelijkheid propageert. Wat mij stoort aan de partij, is dat een vrouw geen lijsttrekker mag zijn. Dat voorstel is een bewijs dat je ongelijkheid propageert.”

Jahjah is ook niet te spreken over N-VA. “De partij verziekt het debat over identiteit. Zolang ze dat doet, kan een partij als Islam groeien.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.