Pijnlijke conclusie na dood van Paul Severs: “Hij is in Vlaanderen miskend geweest”
PMN
Pijnlijke conclusie na dood van Paul Severs: “Hij is in Vlaanderen miskend geweest”
Foto: Photonews

Paul Severs wordt aanstaande dinsdag begraven in Halle. Iedereen is welkom op de uitvaartplechtigheid.

Wie denkt dat het voor Gert vakantie is, heeft het goed mis. “Dit is gewoon het zwaarste programma dat ik ooit al gemaakt heb. Fysiek en mentaal is het erg belastend”, vertelt Gert in Het Laatste Nieuws. 

“Als je ons bezig ziet, kan je dat moeilijk geloven, dan denk je dat wij hier maar wat zitten te kletsen en te drinken, maar wij zijn elke dag in de weer van 7 uur 's ochtends tot vaak een kot in de nacht.” 

“Eigenlijk maken we een tv-programma én runnen we een soort bed and breakfast. Wij vergaderen, we draaien filmpjes, we voeren voortdurend gesprekken met de gasten - omdat je dan veel verneemt dat je 's avonds in de talkshow kan gebruiken - we proberen het hen zo veel mogelijk naar hun zin te maken..."

“Op donderdagavond kan je ons meestal opplooien. Soms was het 3 uur of later, maar om 7 uur ging de wekker. Gelukkig heb ik nooit katers, maar het begint toch te wegen. Dat is het enige wat ik dit seizoen echt wil veranderen: ik wil vroeger in bed."

"Maar of dat ook gaat lukken? Neem nu Marc Coucke, vorig seizoen. Die man gaat nooit naar bed voor 2 uur. Wat moet je dan doen: om 23 uur gaan slapen, terwijl het net gezellig wordt? Dat is toch loemp?"

Meer nieuws

Meer nieuws

.