Bart Kaëll moet er niet van weten: “Ik vond het vreselijk toen ik mijn broer dat zag doen”
PMN
Bart Kaëll moet er niet van weten: “Ik vond het vreselijk toen ik mijn broer dat zag doen”
Foto: Photonews

Bart Kaëll zal de komende weken het beste van zichzelf geven in ‘Liefde Voor Muziek’. De zanger wist al op jonge leeftijd wat hij wilde gaan doen.

“Dit is gewoon het zwaarste programma dat ik ooit al gemaakt heb. Fysiek en mentaal is het erg belastend’, zegt Gert in Het Laatste Nieuws. “Als je ons bezig ziet, kan je dat moeilijk geloven, dan denk je dat wij hier maar wat zitten te kletsen en te drinken, maar wij zijn elke dag in de weer van 7 uur 's ochtends tot vaak een kot in de nacht.” 

“Eigenlijk maken we een tv-programma én runnen we een soort bed and breakfast. Wij vergaderen, we draaien filmpjes, we voeren voortdurend gesprekken met de gasten - omdat je dan veel verneemt dat je 's avonds in de talkshow kan gebruiken - we proberen het hen zo veel mogelijk naar hun zin te maken..."

Gert heeft ook zijn conclusies getrokken uit het verleden. “Je gaat inzien dat je jezelf niet helpt door je kwaad of ongelukkig te voelen over dat soort dingen. Echt niet. Dus trek ik het mij niet meer aan.” 

“Toen ik deze boot acht jaar geleden kocht, had ik echt stress. 'Wat gaan de mensen niet zeggen en schrijven?' Die knop heb ik helemaal omgedraaid. Ik heb twintig jaar mijn kloten afgedraaid zoals er maar weinig mensen dat hebben gedaan, ik heb daar privé vaak een zware prijs voor betaald, ik ga mezelf dit soort plezier niet meer ontzeggen.”

“Heeft iemand er een probleem mee, dan is dat maar zo. Mijn probleem is het niet meer. Ik heb daarin een absolute rust gevonden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.