Piet Huysentruyt trekt pijnlijke conclusie: “Ik ben de voorbije jaren niet gelukkig geweest, het was nooit goed”
PMN
Piet Huysentruyt trekt pijnlijke conclusie: “Ik ben de voorbije jaren niet gelukkig geweest, het was nooit goed”
Foto: Photonews

Piet Huysentruyt gaat het op zijn 56ste wat rustiger aandoen. Hij heeft in zijn restaurant ‘Likoké” de fakkel doorgegeven aan zijn zoon Cyriel

Caeyers werkte al samen met andere top-dj’s zoals bijvoorbeeld David Guetta en The Swedish House Mafia. “Het nieuws van de dood van Avicii is een grote schok voor mij”, zegt Caeyers aan Het Laatste Nieuws.

Geschiedenis
“Avicii was een pionier op vlak van hedendaagse elektronische dancemuziek en was de eerste die country mixte met dance. ‘Wake Me Up’ is daar een mooi voorbeeld van, een mijlpaal in de geschiedenis van de dancemuziek.”

Moeilijk en stress
“Hij was een enorm getalenteerde dj. Ik ken een hele hoop Zweden die in zijn management zaten. Iedereen wist dat hij het heel moeilijk had met de druk en de stress. Dat was ook de reden waarom hij niet meer wilde touren.”

Niet onverwacht
Caeyers trok eerder al een verontrustende conclusies. “Hij wilde vooral op zichzelf zijn. Al is hij nooit gestopt met muziek maken en producen. Dat was zijn grote passie. Ik weet niet in welke omstandigheden hij overleden is, maar ik weet dat het niet goed ging met zijn gezondheid. In dat opzicht komt zijn overlijden niet geheel onverwacht.”

Genieten van simpele dingen
 “Ik heb Tim al een tijdje niet meer zien, maar ik weet wel dat hij niet goed in zijn vel zat. Tim was iemand die vooral genoot van de simpele dingen in het leven. Hij hield van zijn familie en zijn vrienden. Hij was een heel rustig persoon, ingetogen en altijd vriendelijk. Ik kan niet bevatten dat hij er niet meer is.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.