James Cooke toont zijn harde kant: “Iemand moet durven zeggen dat het echt niet goed genoeg is”
PMN
James Cooke toont zijn harde kant: “Iemand moet durven zeggen dat het echt niet goed genoeg is”
Foto: Photonews

Gert Verhulst en James Cooke maken zich klaar voor een nieuw seizoen van ‘Gert Late Night’. Ze zullen dan weer samen met hun gasten logeren op de boot van Gert.

Er is nog opvallend nieuws uit de chassidische gemeenschap. Moshe Hoffman, één van de uitbaters van het koosjere restaurant ‘Hoffy’s’ heeft nieuws. Zo zal er in de de Joodse wijk geen ‘pikante’ lingerie meer te zien zijn, zoals lingerie.

“We zijn burgemeester De Wever dankbaar”, luidt het in De Morgen. “Hij heeft ervoor gezorgd dat er een dialoog was met de bedrijven. De chassidische handelaars gaan de bedrijven vergoeden.”

Maar de woordvoerder van De Wever wil de rol van de burgemeester toch minimaliseren. “Hij zat niet mee aan de onderhandelingstafel”, licht hij toe aan Het Laatste Nieuws. “Als mijnheer Hoffman verwijst naar de burgemeester als ‘matchmaker’ om maatschappelijke actoren met elkaar in contact te brengen: Dat doet Bart De Wever inderdaad voor wie dat vraagt. Hij probeert elke Antwerpenaar die verzoek heeft bij een specifiek probleem.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.