De Planckaerts hadden met Paul Severs nog een geweldig idee uitgewerkt maar het zal er nu nooit meer van komen
PMN
De Planckaerts hadden met Paul Severs nog een geweldig idee uitgewerkt maar het zal er nu nooit meer van komen
Foto: Photonews

De laatste keer dat Paul Severs op tv zou verschijnen was tijdens een bezoek aan de familie Planckaert. Hij gaf er een optreden. Dat kon je zien in het VTM-programma ‘Groeten uit’.

Een echte verrassing is het ook weer niet. Verschillende collega-dj’s vreesden al dat Avicci vroeg zou sterven. Ze dachten dat hij zou toetreden tot ‘club 27’, bij onder meer Kurt Cobain en Jim Morrisson. Zij stierven allemaal op hun 27ste.

Ze zaten er uiteindelijk maar een jaar naast. Het werd 28 jaar. De Nederlandse dj Nicky Romero werkte recent nog samen met Avicci. 

Romero hoopt dat er één ding niet gebeurd is. “Ik hoop dat hij geen zelfmoord heeft gepleegd”, zegt hij aan de Telegraaf. “Dat hoopt eigenlijk iedereen.”

“Het is natuurlijk heel gek om het over hopen te hebben als iemand doodgaat, maar ik hoop dat het niet zijn eigen keuze was.”

Romero scoorde in 2002 een hit met Avicci. Dat was ‘I Could Be The One’. “Ik heb dankzij hem de kans gekregen om verder te groeien. Ik heb heel veel te danken aan deze jongen, als vriend, maar ook als muzikant.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.