Kevin uit ‘Temptation Island’ heeft er genoeg van: “Ze stalkt mij, hackt mijn Facebook, ik kan niet anders dan in te grijpen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Kevin Malengier (23) kennen we nog van het vorige seizoen van ‘Temptation Island’. Hij noemde zijn vriendin Meghan ‘koekeronde’, dom dus eigenlijk.

De relatie van Kevin en Meghan overleefde het programma niet. Daarna had had Kevin nog twee vriendinnetjes, waaronder Evy. Zij ontdekte dat hij opnieuw met zijn ex-vriendin Meghan was terwijl ze met hem aan het daten was.

Later ontdekte ze ook dat Kevin haar bedrogen had. Kevin ontkent in TV-Familie alles. “Evy verzint alles en stalkt mij. Ik heb haar nooit bedrogen, nooit aangeraakt en ik heb bij niemand schulden. Ik heb vast werk en een stabiel leven. Zij kan de breuk niet verwerken en speelt onder één hoedje met Shelly. Ze maakt me zwart omdat ik haar gedumpt heb. Zo heeft ze mijn Facebook gehackt.” 

“Ik heb haar vervolgens overal geblokt. Via mail zoekt ze nu een weg om me te contacteren. Ze valt zelfs mijn vrienden lastig. Het feit dat haar ex een klacht voor stalking tegen haar indiende, zegt ook veel. Evy is geobsedeerd en wil alles doen om mij te kwetsen en mijn aandacht te trekken. Soms zit ze in haar auto naar mijn huis te kijken, of ik vertrek, of er iemand langskomt. Ik overweeg nu om - net als haar ex juridische stappen te ondernemen.”