Laura Lynn en Matthias Lens annuleren cruise nadat ze zeer slecht nieuws te horen kregen
PMN
Laura Lynn en Matthias Lens annuleren cruise nadat ze zeer slecht nieuws te horen kregen
Foto: Photonews

Laura Lynn en haar vriend Matthias Lens zouden normaal gezien mee op cruise gaan. Het koppel besloot om die cruise nog te annuleren.

Maaike heeft haar rijbewijs beet. Meer dan twintig jaar geleden zag ze hoe haar ouders bijna het leven lieten nadat hun wagen onder een betonmixer terecht kwam.

“De brandweer zei dat het een mirakel was dat mijn ouders nog leefden. Ik moest als oudste naar het wrak gaan kijken, maar ik weet er niks meer van. Het was een shock in mijn hoofd die ik later altijd heb weggelachen”, zegt Maaike in Het Nieuwsblad.

Ondanks dat wilde Maaike nu absoluut haar rijbewijs behalen. Daarom deed ze een belofte in het programma Vandaag over een Jaar: binnen het jaar zou ze haar rijbewijs halen, iets wat haar ook lukte.

“Daar stond ik dan, tussen de zwetende pubers. Ik had totale examenstress tot in het diepste van mijn wezen”, luidt het. Toen de instructeur zei dat Maaike geslaagd was, barstte ze in tranen uit. 

"Ik heb een jarenlange angst getrotseerd. Voor het eerst kon de actrice alleen naar de winkel: “Een heel tof gevoel om alleen te kunnen gaan shoppen. Dan ben je pas écht vrij. (lacht) Maar bij elke vrachtwagen denk ik nog altijd: monster”, besluit Maaike.

Meer nieuws

Meer nieuws

.