Jarige Koning Filip staat vanavond nog iets te wachten: “Georganiseerd door mijn vrouw en kinderen”

bron: Eén
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Koning Filip viert vandaag zijn 59ste verjaardag. Hij ontving vandaag op het Paleis niemand minder dan komiek Philippe Geubels.

De koning en Philippe Geubels hadden een boeiend gesprek. Philippe Geubels kreeg de kans om vragen te stellen aan de koning.

“De taken tussen mij en koningin Mathilde worden goed verdeeld”, zegt koning Filip. “Sommige taken zijn meer geschikt voor mij en andere taken meer voor de koningin. Maar we werken in team. Intiem en in team”, grapt de koning.

Verjaardag
Philippe Geubels zei dat hij het wel leuk vonden mocht hij een chauffeur hebben. “Maar soms wil ook wel zelf rijden”, voegt hij eraan toe. “In Brussel?”, reageert de koning. “Dan sta je wel vaak stil. Ik ben blij dat ik iemand heb, zo kan ik wat lezen. Of ik ook werk in de auto? Ik doe toch alsof”, lacht koning Filip.

Vanavond gaat de koning ook zijn verjaardag vieren met zijn gezin. “Maar het zal iets kleins zijn”, zegt hij. “Ik weet niet wat mij te wachten staat. Het zal er vanaf hangen wat mijn vrouw en kinderen georganiseerd hebben.