VTM

Aziz uit ‘De Buurtpolitie’ zet de puntjes op de i: “Ik ben niet in de film te zien, maar dat heeft hier niets mee te maken”

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Er doen al een tijdje geruchten de ronde over de Souliman De Crook. Hij speelt in ‘De Buurtpolitie’ de rol van Aziz.

Zo kwam er het nieuws dat hij niet zal meespelen in de nieuwe film van ‘De Buurtpolitie’ en dat hij ook al een tijdje geen opnames meer heeft voor het VTM-programma. Er waren in Dag Allemaal dan ook geruchten dat hij ontslagen zou zijn.

De acteur ontkent dit bij Showbizzsite in alle toonaarden. “Het klopt dat Aziz niet te zien is in de nieuwe film van ‘De Buurtpolitie”, luidt het bij Souliman. “Dat ik niet in de film te zien zal zijn staat los van de dagelijkse afleveringen die op VTM te zien zijn.”

Bij Dag Allemaal schreef men ook dat hij niet bereikbaar was voor commentaar. Iets wat de acteur niet kan begrijpen. “Mijn gsm staat dag en nacht aan, ik zet die zelfs nooit op de stille modus. Niemand van Dag Allemaal heeft mij op mijn gsm gebeld”, gaat Souliman verder. “De pers zou beter eens met mijn vrienden praten, dan hebben zij info die wél correct is”, klinkt het nog.