Bij start van nieuw seizoen 'Liefde Voor Muziek' heeft deelnemer Bart Kaëll groot nieuws te melden

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanavond start het nieuwe seizoen van 'Liefde Voor Muziek'. Eén van de deelnemers is Bart Kaëll (58).

Bart Kaëll heeft een waaier aan hits en tonnen ervaring. Voor hem zou 'Liefde Voor Muziek' geen probleem mogen vormen, maar zingen voor collega-artiesten blijft blijkbaar toch speciaal. 

Tijdens de opnames heb ik aan zowat ­iedereen van de techniek ­gevraagd of het wel goed was. (lacht) Ik was nochtans goed voorbereid. Toen ik in november te horen kreeg dat ik mee mocht naar Spanje, ben ik als een gek aan die nummers begonnen. Ik liet het niet meer los, ook niet toen ik met Luc (Appermont, zijn partner, nvdr.) drie weken op vakantie ging", reageert Bart Kaëll in Het Nieuwsblad. 
(Lees verder onder de foto)

Tournee
???????"Luc heeft me bij elke stap begeleid, trouwens. Luc is een verteller, die haalde meteen de foutjes uit mijn teksten. Toen ik in Spanje zat voor de opnames, heb ik hem wel twee, drie keer per dag ­gebeld. (lacht) Luc heeft dat standvastige waar ik soms naar op zoek ben.”

Bart heeft ook groot nieuws. Hij gaat iets heel speciaals doen na zijn avontuur in 'Liefde Voor Muziek'. "Volgend jaar zou ik heel graag op tournee willen met een orkest, mijn tournee met Luc heeft dat losgemaakt. Ik hoop dat mensen daarin meegaan."