VRT neemt nieuw besluit over muziek van Michael Jackson op de radio
PMN
VRT neemt nieuw besluit over muziek van Michael Jackson op de radio

De VRT vond dat na de ophefmakende documentaire ‘Leaving Neverland’ wat meer duiding moest gegeven worden als er een nummer van Michael Jackson te horen is op de radio. Maar dat is nu blijkbaar niet meer nodig.

Hilde had het bijzonder druk destijds toen ze nog op de set van Familie moest staan.” Absoluut! Op een bepaald moment was ik elke dag van 6 tot 20 uur weg voor mijn werk. Ik combineerde opnames van Familie met die van Coppers”, blikt Hilde terug in TV-Story.

“In die periode waren ze vaak bij babysitters of bij mijn schoonmoeder. De kinderen spreken daar nu nog over, ze weten nog goed dat ik toen een afwezige mama was. Daarom probeer ik nu alles beter te plannen en doe ik alleen nog dingen die me blij maken én waar mijn gezin niet onder lijdt.”

Keert Hilde nog terug in Familie? “Kijk: mijn personage Liesbeth is niet dood, we zien wel of ze terugkomt. Ik sluit het zeker niet uit, maar dan zal het wel met een hele straffe verhaallijn moeten zijn. Maar voorlopig is dat alleszins niet aan de orde.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.