Martine Jonckheere reageert teleurgesteld: “Ik moet dat aanvaarden van de bazen van Familie”
PMN
Martine Jonckheere reageert teleurgesteld: “Ik moet dat aanvaarden van de bazen van Familie”
Foto: Medialaan

Wat zou Martine Jonckheere graag terugkeren naar Familie. De drie maanden dat ze terug op de set stond, smaken voor haar naar meer.

Germaine Geer, een Australische feministe schrijfster, heeft zo haar bedenkingen bij het huwelijk. “Ik hoop voor haar dat ze Harry graag ziet”, zegt ze op de televisie in Australië tijdens een interview dat een uur duurde.

“Als dat niet het geval is, gaat ze ferm afzien. De druk die het koningshuis op haar schouders legt, is verpletterend. Ik vrees niet dat ze daar mee overweg zal kunnen.”

“Ik denk wel dat ze Harry graag ziet, maar die druk is er teveel aan. Ze zal volgens mij ook snel de echtscheiding aanvragen. Dat heeft ze in het verleden overigens nog eens gedaan. Dat was in 2013 toen ze ging scheiden van Trevor Engelson.”

Meghan geeft nochtans haar eigen carrière op om te trouwen met Harry. “Je zou voor minder”, is het antwoord van Geer. “Dat zou iedereen in haar plaats gedaan hebben. Ze trouwt met een man die een vermogen heeft van meer dan 60 miljoen euro. Een betere reden om je carrière op te geven, kan ik mij niet bedenken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.