Advocaat van koning Albert verrast: “Hij is niet tegen een DNA-test als de rechtbank dat vraagt”
PMN
Advocaat van koning Albert verrast: “Hij is niet tegen een DNA-test als de rechtbank dat vraagt”
Foto: Photonews

Over een kleine maand weten we of Delphine Boël het kan om koning Albert een dwangsom van 5.000 euro te laten betalen per dag dat hij niet duidelijk maakt of hij al dan niet zijn DNA zal afstaan.

Junior hoorde het verhaal ook maar voor het eerst op televisie. “Ja, hij wilde zich blijkbaar vastketenen aan een pier aan zee, en de sleutel weggooien. Ik was nog erg jong toen, ik vermoed dat ze me dat verhaal altijd hebben verzwegen”, reageert Junior in Dag Allemaal. 

“Ik wist dat papa een moeilijke periode heeft gekend, maar hoorde pas vorige week, toen hij het vertelde in `De Kleedkamer' bj Ruben Van Gucht, dat hij effectief van plan was om zelfmoord te plegen. En dat hij zelfs al een afscheidsbrief voor Francesco had geschreven.”

“Ik zeg het, daar wordt bij ons niet over gepraat. Toch zeker niet als ik erbij ben. Och ja, 't voornaamste is dat ons moeder hem op andere gedachten heeft kunnen brengen. Vandaag is hij- een gelukkig man en wordt hij nog altijd veel gevraagd als wielercommentator. Wij zijn nog altijd even trots op hem. En ik denk, hj toch ook een beetje op ons.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.