Vrouw van Sergio Herman is erg boos: “Ik krijg nu de ene bak sh*t na de andere bak sh*t over mij heen”
PMN
Vrouw van Sergio Herman is erg boos: “Ik krijg nu de ene bak sh*t na de andere bak sh*t over mij heen”
Foto: Photonews

Ellemieke Vermolen, de vrouw van Sergio Herman, is onder vuur komen te liggen. Een foto op haar Instagram is bij veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten.

Het kostte hem zijn baan bij zijn productiehuis ‘Koeken Troef’ nadat de VRT niet meer met hem wilde samenwerken. De Pauw nam ontslag als zaakvoerder.

Intussen blijft het rond de hele zaak muisstil. De advocaat van De Pauw wacht tot het parket nog eens iets communiceert over de zaak. Maar het enige dat het parket kwijt wil is dat het onderzoek nog volop aan de gang is.

Nieuw programma
De televisiemaker blijft niet bij de pakken zitten. Hij heeft het belangrijke besluit genomen om terug aan het werk te gaan. In de kranten staat vandaag te lezen dat hij al werkt aan een nieuw programma. Het gaat om een sketchprogramma dat later op Vier uitgezonden zal worden.

“Dat wordt nu getest. Bij groen licht zal het op Vier te zien zijn”, bevestigt woordvoerder Kristof Demasure. De Pauw komt niet in beeld, maar is wel betrokken bij de productie en is naar verluidt op de set aanwezig. Over zijn rol blijft iedereen vaag: “Die test is een groepswerk.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.