Het bezorgt Christoff nu al stress: “Op 1 mei gaat het gebeuren, dan is het zover”
PMN
Het bezorgt Christoff nu al stress: “Op 1 mei gaat het gebeuren, dan is het zover”
Foto: Photonews

Christoff toert met Klubb3 door Duitsland. De zanger is dan ook meer ginder dan hier.

Bij haar recente terugkeer van Libanon werd Nathalie tegengehouden in Zaventem. De reden was dat haar identiteitskaart geseind stond. 

“Als je buiten Europa reist, moet je bij aankomst op de luchthaven altijd even je reispas of identiteitskaart tonen”, vertelde ze in het programma ‘De Drie Wijzen’. “Normaal is dat gewoon een formaliteit. Vaak moet ik ze zelfs niet laten zien omdat de agenten me herkennen, maar dit keer moest ik mijn identiteitskaart wél bovenhalen.”

Nathalie beleefde de schrik van haar leven. “Met de glimlach op mijn gezicht gaf ik die pas af en terwijl ik al half wilde doorstappen, hield die agent me tegen. Mijn identiteitskaart stond immers geseind, zo bleek.'

“Ik dacht eerst dat het om een grap ging met de verborgen camera. `Mevrouw Meskens, u bent bij de politie. Hier wordt niet gelachen’. Aan zijn toon voelde ik dat het serieus was.”

“Uiteindelijk mocht ik gewoon naar huis omdat ik ook nog een geldige reispas op zak had. Een opluchting! Pas nadien werd me duidelijk wat er gebeurd was”, gaat Nathalie verder in TV-Story.

“Voor ik op reis vertrok, was ik nog naar de politie geweest omdat ik dacht dat mijn vorige identiteitskaart gestolen was en ik op die manier een nieuwe kon gaan halen. Uiteindelijk had ik mijn oude toch teruggevonden en per ongeluk had ik die naar Libanon meegenomen. Zo heb ik mezelf dus in nesten gewerkt. Maar ik heb daar wel schrik gehad.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.