Zangeres Lisa Del Bo zag Paul Severs nog de dag voor hij zijn hartaanval kreeg: “Hij zag er slecht uit en zat ook niet goed in zijn vel”
PMN
Zangeres Lisa Del Bo zag Paul Severs nog de dag voor hij zijn hartaanval kreeg: “Hij zag er slecht uit en zat ook niet goed in zijn vel”
Foto: Photonews

Woensdag vonden er in Plopsaland opnames plaats voor de Vlaamse top 10 van MENT. Daar werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor Paul Severs.

Wat weten we tot nu toe over de bevalling van Kate? Het geslacht van de baby is aan niemand kenbaar gemaakt. Het zal dus voor iedereen een verrassing zijn als het geslacht bekend gemaakt zal worden.

Al zijn er natuurlijk wel vermoedens. De bookmakers zetten volop in dat het een meisje zal worden. De meest voorkomende namen zijn Alice, Maria en Victoria. Alle namen hebben een historische betekenis. En vergeet Elizabeth niet. Prins William zou in ieder geval scoren bij zijn grootmoeder. Mocht een jongen zijn dat worden namen als Albert, Arthur en Frederick het meest genoemd. 

Wanneer Kate precies moet bevallen weet niemand. Maar Kensington Palace zei in oktober dat het in april zou zijn, nu dus. Wat wel zeker is, is dat de baby zal geboren worden in het ‘Sint Mary’s Hospital’ in Londen. De parking is nu al voorbehouden voor de pers, die massaal aanwezig zal zijn. Het duidt erop dat de bevalling voor elk moment kan zijn.

Prins George in 2013 in datzelfde ziekenhuis geboren en zijn zus Charlotte twee jaar later ook. De baby zal de vijfde in lijn zijn voor de troon.

Meer nieuws

Meer nieuws

.